Basisschool De Diamant - Baarlo

De Diamant - een Gezonde School!

Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

Afgelopen schooljaar is het deelcertificaat Voeding behaald.  Klik hier voor het voedingsbeleid. Komend schooljaar zal de focus liggen op het deelcertificaat Bewegen en Sport.

Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.