Basisschool De Diamant - Baarlo
MENU

Oriƫntatie - aanmelden nieuwe leerlingen

Wordt uw kind 4 jaar in het schooljaar 2023-2024? Dan nodigen we u van harte uit om een afspraak te maken voor een rondleiding op onze school. U kunt hiervoor een mail sturen naar moniek.vanaarssen@kerobei.nl 

Op donderdag 18 januari is er van 19.30 uur tot 21.00 uur een informatieavond. Hiervoor kunt u zich aanmelden via moniek.vanaarsseen@kerobei.nl . Tijdens deze avond presenteren wij u waar wij voor staan, hoe wij ons onderwijs vorm geven en wat wij belangrijk vinden. Ook kunt u daar vragen stellen en in gesprek gaan met leerkrachten.
Op vrijdag 26 januari is er een inloopochtend van 09.00 uur tot 11.30 uur. U kunt dan met uw kind de school bezoeken en ontdekken wat we allemaal doen op De Diamant. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden, de deur staat voor u open. 

 

Mocht u voor De Diamant kiezen dan kunt u het aanmeldformulier invullen en inleveren. Het aanmeldformulier kunt u op school ophalen of zelf uitprinten (Aanmeldformulier).

Ouders waarvan kinderen zijn aangemeld ontvangen, ongeveer 8 weken voordat het kind 4 jaar wordt, een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek met de toekomstige leerkracht van uw zoon of dochter. Tijdens dit gesprek wordt de onderwijsbehoefte van het kind besproken. Bovendien vindt er een overdrachtsgesprek plaats met de leidsters van het KDV en/of PSZ. Op basis van de verkregen informatie uit kennismaking en overdracht wordt bekeken of er een specifieke begeleidings- of ondersteuningsvraag is en of De Diamant deze kan bieden.